вторник, 31 май 2011 г.

Гладиатори във Филипопол


По покана на САСР "Сила" представители на Чигот участваха във второто издание на Пловдивския античен фестивал. Вживяхме се в традиционната вече роля на гладиатори, с подобряваща се екипировка и умения :-)
Домакините бяха подготвили много интересна програма, представена сред незабравимата атмосфера на Античния театър. За съжаление успяхме да присъстваме само през втория ден, когато беше и нашата изява. Пожелаваме на фестивала много успехи и издания в бъдеще!
Отзиви от събитието можете да видите тук и тук.

5 коментара:

  1. изглежда много интересно, никога не съм ходила надявам се да имам възможност в бъдещи издания, поздрави до всички

    ОтговорИзтриване
  2. ще има ли тази година такъв фестивал, много ме интресува, ако може някой да сподели - подрави

    ОтговорИзтриване
  3. Това ми е много любопитно, нямате ли някъде видео?

    ОтговорИзтриване
  4. Гладиатори във Филипопол ....брей. звучи малко страшно.Чувала съм много положително отзиви за този Пловдивския античен фестивал, който за жалост не съм имала честта да гледам на живо.Може да си направи човек идеална ваканция, няколко дни да гледа такива неща. За децата ще е забавно. Имали са и идеалната екипировка, поздравления.Жалко, че и тази година съм го изпуснала. Просто ако имаше по голяма реклама или един вид да те подсети нещо, че наближава този фестивал мисля, че много хора биха отишли там.

    ОтговорИзтриване
  5. Със сигурност е било едно изключително интересно и вълнуващо събитие да го гледаш на живо.Много жалко , че аз съм го изпуснала и се надявам, да се направи отново и да успея да го посетя.Това е момент където можеш да заведеш децата и хем те ще се радват хем и за нас самите ще бъде едно голямо разнообразие.Аз също пожелавам много бъдещи успехи на фестивала, който може да се разшири и да бъде и по другите градове на България.Радвам се че попаднах на тази статия, сега ще се интересувам за следващите фестивали по от рано да не ги изпуснем.

    ОтговорИзтриване