вторник, 31 май 2011 г.

Средновековието на живо във Варна Тауърс



Виждали ли сте някога истински рицар? 
А болярка? 
Коя е най-здравата броня? 
Колко тежи боздугана? 
Как се върти меч? 
Елате да се забавлявате с нас на 4 юни! 
Ще научите това и още много други неща.


На 4ти юни, от 11ч., в МОЛ "Варна Тауърс" сдружение Чигот ще представи детски забавления и анимации. Желаещите ще могат да се включат в средновековни игри, да проверят своята сила и ловкост, да се снимат със средновековни доспехи или да научат повече за миналото ни.

Входът е свободен.
Заповядайте!


10 коментара:

  1. много са интересни тези средновековни фестивали, поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  2. и на мен са ми много интересни тези средновековни фестивали, редовно ги посещавам, поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  3. Супер, средновековни игри! Тази година няма ли да има пак?

    ОтговорИзтриване
  4. Забравих да попитам, има ли ограничения във възрастта?

    ОтговорИзтриване
  5. Надявам се това лято да ви посетим във Варна :)

    ОтговорИзтриване
  6. Идеята да се направи такъв "Средновековието на живо във Варна Тауърс"е просто чудесна. Аз лично не съм посещавала нещо подобно и не съм виждала рицар така е. Мисля, че особено за по малките деца би било доста интересно и забавно преживяване, да могат да се докоснат до рицари...да видят боздуганите, или всички тези неща, които са свързани с рицарството от едно време.Да могат да се докоснат до онова старо и позабравено време, разбира се и на нас , вече по порасналите деца ще ни бъде удоволствие да го посетим.Още по-добре е че който иска може да се включи и в игри. Поздравления за идеята.

    ОтговорИзтриване
  7. Поздравления за идеята да се направи подобна възстановка именно на Средновековието на живо във Варна Тауърс".Звучи ми много интересно за по малките дечица, а и добър начин да ги върнем към игрите с мечове и сабии, а не да стоят с вперен поглед към компютрите.Сигурна съм, че ще има доста желаещи, даже на мен ми се гледа. С тези хубави дрехи, направо те карат да се върнеш много години на зад и да видиш как са живеели тогава хората, с какво са се занимавали и как са се грижели за себе си.

    ОтговорИзтриване
  8. Хубаво е че ще можем да отговорим на всичките въпрос като "Виждали ли сте някога истински рицар? А болярка? Коя е най-здравата броня?
    Колко тежи боздугана? Как се върти меч? "Специално на мен ми е много любопитно колко тежи целият боздуган,Изглежда доста тежък и движенията в него са ти граничени.Дано да се правят по често подобни мероприятия, където децата да се забавляват и по край тях и ние.Пък това е и един хубав повод да се разгледа и Врана един невероятен град.

    ОтговорИзтриване
  9. Това че ще се отговорят на всичките тези въпроси като : Виждали ли сте някога истински рицар? А болярка? Коя е най-здравата броня? Колко тежи боздугана? Как се върти меч? Елате да се забавлявате с нас на 4 юни! е чудесно за децата които обичат рицарите и не спират да разпитват своите родители,които не всеки път имат търпението да им отговарят подробно и какво точно знаят за тях.Така хем ще можеме да си починем във Варна един страхотен град, но и децата ще се забавляват и ще научат любопитни неща, които после ще разказват на приятелите си дълго време.Дано всяка година има подобни представления.

    ОтговорИзтриване
  10. Вы ищете бизнес-ссуду для рефинансирования своих потребностей, тогда предложение о ссуде pedro будет для вас хорошим, потому что оно подлинное, и с ним можно работать по доступной ставке и простым условиям и положениям, а также для любых видов ссуд, которые вы хотели бы подать по электронной почте pedroloanss@gmail.com

    ОтговорИзтриване